Uitgaven

SOL heeft in de loop der jaren een aantal LP’s, CD’s, een boekje en een poster uitgegeven. Zo zijn daar de LP’s Orgelstad I, II en III. (1984, 1985 en 1986). De LP’s I en II zijn niet meer leverbaar.

De LP Orgelstad III werd ook op CD uitgebracht.

In 1985 werd een boekje uitgebracht over de historische Leidse orgels (ook dit boekje is helaas niet meer leverbaar).

In 2004 werd een dubbel-CD uitgebracht waarop Folkert Grondsma (oud organist van de Hartebrugkerk, overleden in december 2003) de Fiori Musicali van Giramolo Frescobaldi ten gehore brengt op het Facchetti-orgel (1526) te Bologna.De verkoopprijs is 15,- Euro.

Verder werd een poster van de Leidse orgels (inclusief disposities) uitgebracht. De verkoopprijs is 1,- Euro.

Verkoop vindt plaats aan de tafel van SOL tijdens orgeldagen en concerten of d.m.v. een mail aan het secretariaat.